Datum

3 oktober 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de zware uitwedstrijd tegen EHC op het programma. EHC had tot nu toe slechts 1 wedstrijd verloren. Onze jongens waren vandaag vanaf minuut 1 geconcentreerd. Hard werken, elkaar positief coachen, bij vlagen geweldig combinatievoetbal en schieten op de juiste momenten. Toen de vuurwerkdampen waren opgetrokken stonden we al met 4-0 voor. EHC kwam nog even terug tot 4-2, maar we gingen met 6-2 de rust in. Naar mijn mening de beste helft van dit seizoen. De 2e helft ging gelijk op, maar door een solide verdediging, een prima keepende Lucas Vandenhove en hard blijven knokken bleven de jongens overeind en wonnen de wedstrijd uiteindelijk meer dan verdiend met 8-5. Volgende week wacht De Leeuw. Doelpuntenmakers: Lucas Rohenkohl 1x, Jurre Horsch 1x, Michael Laouaji 1x en Tijn Scheepers 5x.