Algemeen

Algemeen

Beste lezer,

In 2020 wilden wij graag ons 75 jarig jubileum vieren, maar Corona trok een streep door de  rekening. We hadden een mooi jubileumjaar voor ogen, met verspreid over het jaar een aantal leuke evenementen, eindigende met een –naar verwachting- spetterend weekend in september. Daarin wilden we de jubilarissen in het zonnetje zetten en met veel (oud)leden terugblikken tijdens de reünie. Dit alles mocht niet door gaan. Wél hebben we in zeer beperkte kring -voor zover de Corona maatregelen dat toe lieten - onze unieke jubilaris Huub Huijnen gehuldigd voor zijn 75-jarig lidmaatschap. Daarbij is hem het eerste exemplaar van ons jubileumboek '75 jaar Weltania' aangeboden. 

Als geste naar de inwoners van Welten en Benzenrade die ons gedurende het gehele bestaan hebben gesteund, is het jubileumboek gratis huis aan huis bezorgd. Dit werd mogelijk gemaakt door de gulle bijdrage van een zestal sponsors/adverteerders: CADAC, Vebego,  PUNT HR Personeelsdiensten, Consten Vastgoed, Chapeau Uitvaartzorg en Administratiekantoor AAB.


Een jaar later was de Corona-situatie nog niet zodanig dat we een uitgestelde jubileumviering konden organiseren. Daarom zijn in september 2021 tijdens een besloten bijeenkomst de jubilarissen gehuldigd en hebben we vóór de start van de competitie 2021-2022 met een gratis BBQ voor alle senioren gepaste aandacht gegeven aan ons 75-jarig bestaan. De jeugdleden zijn na hun eerste competitiewedstrijd in de kantine getrakteerd. 

Een reünie ligt nog in de planning maar staat dan los van enig jubileum. Dat geeft ons de gelegenheid om een datum te plannen waarop we zeker weten dat Corona geen roet in het eten zal gooien.

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!