Algemeen - VV Weltania

Algemeen

Algemeen

 • Al meer dan 75 jaar voetbal in Welten bij Weltania
  De voetbalverenging R.K.V.V. Weltania is opgericht op 19 juli 1945. In de stad Heerlen en omgeving heeft onze vereniging een goede naam opgebouwd en staat bekend als een actieve en sportieve vereniging. 
  Onze accommodatie maakt onderdeel uit van Sportpark Ter Worm gelegen aan de Koekoeksweg 2. Klik hier voor de routebeschrijving naar Sportpark Ter Worm. Dit sportpark ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied Ter Worm met als naaste buren het Arcuscollege, Hoge School Zuyd, Sintermeertencollege en de Open Universiteit.

  Op onze accommodatie komen wekelijks ruim 200 leden bijeen om hun hobby te beoefenen. 
  Alle onze wedstrijden en trainingen worden gespeeld op kunstgras. Het is een uitdagende puzzel om op zaterdag en zondag op dat ene veld de wedstrijden te plannen en nog meer om de 30 trainingsuren per week over de 5 werkdagen te verdelen.

  Het clubgebouw bestaat uit een voetbaltechnisch gedeelte en het clubhuis. In het voetbaltechnisch gedeelte zijn vier kleedlokalen en twee scheidsrechters ruimtes aanwezig. Daarnaast beschikken wij over een prima verzorgingsruimte. Het clubhuis en de bestuurskamer bieden plaats aan circa 100 personen.

  Ons eerste team speelt in de derde klasse zondagamateurs. In de KNVB competitie speelt Weltania met vijf heren seniorenteams en een damesteam. Op zaterdag spelen 12 jeugdteams, inclusief 1 meisjesteam. Vanaf het seizoen 2020/2021 is ook een team Heren 35+ in competitieverband actief. Dit team speelt zijn competitiewedstrijden op één vrijdagavond in de maand in de vorm van een halve competitie met 3 tegenstanders. Op dezelfde wijze en maar dan op één zaterdagavond in de maand speelt ons dames veteranenteam haar wedstrijden.   

   
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!