Aanmeldingsformulier (spelend) lid - VV Weltania

Aanmeldingsformulier (spelend) lid

Aanmeldingsformulier (spelend) lid

Aanmeldingsformulier spelend lid

Door het inschrijvingsformulier in te vullen kun je je inschrijven als spelend lid bij RKVV Weltania. Het inschrijfgeld voor een spelend lid is € 25,-. Aan het einde van deze inschrijvingsprocedure wordt gevraagd deze € 25,- middels iDeal te betalen. Dit formulier kan worden verstuurd via de knop "Verzenden & Direct Afrekenen". Als je vragen hebt over (het invullen van) het formulier, neem dan contact op met de ledenadministrateur (ledenadministratie@weltania.nl)


Bij jeugdleden < 16 jaar s.v.p. hierboven het telefoonnummer en e mail adres invullen van (een van) de ouders/verzorgers.


Als het jeugdlid een eigen telefoonnummer en/of e mail adres heeft, dan kan dat hieronder worden ingevuld

Betaalgegevens
Maak het je zelf en ons gemakkelijk door hier een scan van de voorzijde van het legitimatiebewijs toe te voegen. Als dat op dit moment niet mogelijk is, dan zullen we je later vragen om ons je legitimatiebewijs te tonen.
Kies bestandWijzigVerwijder

Door akkoord te gaan en na het versturen van het inschrijfformulier verklaar je: # dat bovenstaande gegevens naar waarheid zijn ingevuld. # in te stemmen met de automatische incasso van de contributie (twee termijnen) en eventuele boetes van KNVB of vereniging # dat bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap de contributie over het gehele lopende voetbalseizoen verschuldigd is

Door ondertekening van dit formulier geef ik RKVV Weltania uitdrukkelijk toestemming voor de verwerking van mijn persoonsgegevens conform onze Privacyverklaring. Deze verklaring staat op de website onder 'Lidmaatschap'. Ik kan bij RKVV Weltania steeds een verzoek indienen tot inzage, correctie of verwijdering van persoonsgegevens. Ik heb het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Desalniettemin vragen we je om de klacht eerst bij RKVV Weltania kenbaar te maken zodat de vereniging in de positie wordt gebracht om tot een oplossing te komen.

€ 25,00
Selecteer uw bank:


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!